תיאור המשרה:
השתלבות בחברה איכותית במרכז, במחלקת הפיתוח, בתפקיד הכולל אחריות לפיתוח מוצרים חדשים ושיפור מוצרים קיימים, החל מהשלב המעבדתי ועד הכנסתם לרצפת הייצור. כן, התפקיד כולל הכנת נהלי עבודה ובקרה למוצרים חדשים, הכנת מפרטי מוצר סופי ואישור אריזות, הקמה ועדכון נתונים טכנולוגים ועצי מוצר, מתן פתרון לבעיות טכנולוגיות שוטפות בקווי היצור ולחריגות בתהליך, הובלת תהליכי שיפור טכנולוגיים במוצרים ובקווי היצור. עבודה בצמוד למחלקת הבטחת איכות, הכולל תלונות צרכן, מבדקים פנימיים, גיבוי וסיוע ככל שנדרש ועוד.
דרישות המשרה:
ניסיון של כשנתיים ומעלה בפיתוח מוצרי מזון בתעשייה.
היכרות והבנה של תהליכי טיגון/אפייה/טעמים.
היכרות עם תקני איכות ויישום שלהם בפועל במפעל.
הכרת חומרי גלם והמאפיינים שלהם (קמחים, שמנים, תמציות, תבלינים, חומרי טעם).
ניסיון בפיתוח מוצרים כולל כל שלבי הפיתוח.
אנגלית ברמה טובה.
על החברה
חברת מזון מובילה וותיקה.