תיאור המשרה:
השתלבות בחברת הזנק איכותית, העוסקת בפיתוח של פתרונות המבוססים על רכיבים טבעיים, המשמשים במזון פונקציונאלי וכחומרי ריח טבעיים. התפקיד כולל אחריות לביצוע אופטימיזציה של הייצוריות, האיכות וה-Compliance של מתקן הייצור. האחריות המרכזית בתפקיד היא לתחזק תהליכי ייצור יעילים והדירים, תוך ראייה כוללת של התהליכים, תזמון הייצור, הערכה של משאבים נדרשים ופרוייקטים, ולהבטיח הלימה לדרישות הרגולטוריות של בטיחות ובריאות.ממשימות התפקיד:יצירה ותחזוקה של תוכניות ייצור לטווח ארוך וקצר, בהתאם לדרישות העיסקיות. ראייה כוללת של פעילויות הייצור, במטרה להשיג את מטרות הייצור, תקני האיכות ועלויות.מתן הדרכה ותמיכה לצוות היצור, הקמה של מדיניות ודרקטיבות ניהול.עבודה בצמוד למנהל הרכש, כדי להבטיח ניהול מלאי חומרי הגלם, בהתאם ללוחות הזמנים של הייצור.
דרישות המשרה:
תואר ראשון במדעי החיים, הנדסת מזון, הנדסת כימיה/ביוטכנולוגיה או תעשייה וניהול – חובה.
ניסיון של 5-7 שנים ומעלה בניהול צוות ייצור.
ניסיון קודם בתחומים דומים כגון רכיבים פונקציונאליים, חומרי טעם וריח, מזון ומשקאות, תעשיות הפרמצבטיקה, הכימיקלים וכיוצא בזה.
מיומנויות טכניות גבוהות.
פריוריטי – יתרון משמעותי.
ניסיון בגמלון תהליכים וציוד.
אנגלית שוטפת.
על החברה
חברת הזנק אינובטיבית איכותית ביותר, העוסקת בפיתוח של פתרונות טבעיים, ליישומים מגוונים בתעשיות מזון, פרמצבטיקה ועוד.