מגייסים עובדים?
עמוד הבית > בינוי תשתיות ותעשייה > קניין > קניין/ית

תיאור המשרה:

לחברה רב תחומית טכנולוגית בראש העין מובילה דרוש/ה קניין/ית
התפקיד כולל  ניהול קשרי ספקים אסטרטגיים, פיתוח קשרי ספקים וטיפול במשא ומתן, איתור ספקים חדשיםהובלת יוזמות להפחתת עלויות, פיקוח על תהליכי יבוא, שיתוף פעולה עם צוותים מגוונים, כולל מחקר ופיתוח, הנדסה, תכנון, ייצור וכימיה,מעקב אחר מצב ההזמנות הפתוחות וטיפול בכל אי התאמות מול ספקים והנהלה,ניתוח מגמות שוק והבנת שוק היעד לקבלת החלטות רכישה מושכלות, יישום ECO בתחומי לוגיסטיקה ומסחר,  ניטור ביצועי הספקים (רכישות חומרים, מחסור ותכנון ייצור) כפיפות למנהל מחלקת הרכש.

דרישות המשרה:

תואר ראשון (לוגיסטיקה, הנדסה תעשייה וניהול, כלכלה) – חובה
ניסיון ברכש גלובלי ובתהליכי יבוא – חובה
לפחות שבע שנות ניסיון בתחום הרכש – חובה
אנגלית שוטפת (דיבור וכתיבה) – חובה
ידע וניסיון מעשי בניהול קבלני משנה

על החברה

חברה בתחום הדפוס עם התמקדות בשלב האחרון, שלב "ההשבחה". שלב ההשבחה הוא שלב הגימורים, שבו ניתן להוסיף להדפסה עיטורים, הגדלות, הבלטות וכדומה. תהליך זה נעשה עד היום בצורה אנלוגית בלבד, וסקודיקס מאפשרת לבצע זאת באופן דיגיטלי לחלוטין ובכך להוזיל בצורה משמעותית את עלויות הדפוס ולהוסיף מגוון רחב של אפשרויות למדפיסים. 

משרה מספר: 416051
20/04/2025
הגישו עבור חבר שלכם שליחת קורות חיים
מחפשים את משרת החלומות?
icon man היעזרו בסוכן החכם
הגדירו אותי

תחומים נוספים שנישה מתמחה בהם

הבלוג שלנו מלא במידע שיקדם אותך למשרה הבאה שלך

כללי

למה מעסיקים לא חוזרים אליי?

כשעל כל משרה קופצים כל-כך הרבה מועמדים, וכשהמידע עליכם חשוף ברשתות החברתיות לכולם, זה קצת יותר מאתגר.

קראו עוד
מאמרי הייטק

כמה מרוויח מתכנת Fullstack?

תפקיד מתכנת Fullstack נחשב לאחד מהתפקידים המבוקשים והמתגמלים בהייטק

קראו עוד
כללי

השמת עובדים דרך קבוצת נישה

אתם קוראים, עונים, מקלידים, מתרוצצים, מתקנים, מסבירים, שולחים, מתקשרים, ואין לכם רגע דל ביום העבודה.

קראו עוד
מאמרי הייטק

שאלות לראיון עבודה – כל מה שצריך לדעת

מכירים את התחושה לפני ראיון עבודה? הבטן מתהפכת, הדופק עולה, ואנחנו מנסים לנחש מה ישאלו אותנו. בדיוק שם נכנסות השאלות הכלליות

קראו עוד
מאמרי הייטק

כמה מרוויח מתכנת בכיר?

בשנים האחרונות, השוק הטכנולוגי בארץ חווה צמיחה חסרת תקדים, וגם בשנה הנוכחית הביקוש למתכנתים בכירים ממשיך לעלות.

קראו עוד
מאמרי הייטק

Cyber Security – למה כדאי לכם להיות שם?

בשנים האחרונות נרשמה עלייה של 400% בניסיונות החדירה למערכות מחשוב של ארגונים אזרחיים.

קראו עוד
לכל המדריכים